Medalje med stjerner

Hvilken type medalje skal vinderen have?

az11

Så længe sport har eksisteret, har vi belønnet vores vindere med medaljer eller trofæer. Dét gælder, uanset hvilken sportsgren der er tale om. Sportsudøvere dyrker som regel først og fremmest deres sport, fordi de ikke kan lade være. Mange fodboldspillere har spillet fodbold, siden de kunne gå, og svømmere er som regel mere tilpasse i vandet, end de er ethvert andet sted. Det er sporten, der driver udøverne. Men mange sportsentusiaster dyrker også deres sport, fordi de har et fremtrædende konkurrencegen, der indbefatter en trang til bevis på deres formåen. En sublim sportspræstation fortjener et sublimt trofæ. 

Er du i tvivl om, hvilken form for medalje, emblem eller trofæ vinderen skal have under en snart kommende sportsbegivenhed? Så kan du med fordel besøge Køhler Emblemers hjemmeside. 

Pokal for bowling

Om Køhler Emblemer 

Køhler Emblemer holder til i Kongens Lyngby. Ud over det brede udvalg af medaljer omfatter Køhler Emblemers hjemmeside også en detaljeret produktrådgivning, fyldestgørende information om ophavsretten og en guide til den pantone skala, som danner udgangspunktet for Køhler Emblemers farvevalg. Er du i tvivl om, hvordan du bedst finder rundt på siden? Eller har du et spørgsmål til ét eller flere af sidens produkter? Så kontakt Køhler Emblemers kundeservice og lad medarbejderne hjælpe dig godt på vej til det helt rette køb. 

Sidens udvalg  

Der findes mange forhandlere af sportsmedaljer- og trofæer. Køhler Emblemer adskiller sig dog først og fremmest fra konkurrenterne ved, at deres udvalg er langt større end dét, du finder andre steder. Udvalget omfatter blandt andet metalemblemer, pins, stofmærker, autoemblemer, skulderstropper og pokaler. Dertil har Køhler Emblemer den force, at de tillader dig at specialbestille den medalje, der bedst egner sig til dig og den sportsbegivenhed, du snart skal have afviklet. 

Strike i bowling

Derfor skal du bestille medaljerne hos Køhler Emblemer 

Den største grund til, at du bør bestille dine medaljer hos Køhler Emblemer, er, at virksomheden giver dig mulighed for at sætte dit helt eget præg på medaljerne. Hvis du for eksempel har et logo eller et slogan, kan du lade det pryde den medalje, du bestiller – Se mere her og find inspiration til den helt perfekte medalje til vinderen.