Fire ting, du kan købe hos Canem

az11

Kender du Canem, den praktiske, online dyrehandel, som leverer dine varer direkte hjem til dig? Det er en praktisk løsning for dig med en travl hverdag, et krævende kæledyr, eller som bare bor langt væk fra din lokale kæledyrsforretning.

Her kan du læse om fire ting, du kan købe hos Canem. Der er selvfølgelig mange flere varer, men her er nogle af dem, der måske kan overbevise dig om, at det her er dyrehandlere for dig og dine behov – og dit kæledyrs, naturligvis. Kat, hund eller hest? Her er et udvalg af lidt af hvert!

Halsbånd, snore og seler

Halsbånd, snore og seler er nogle af de ting, enhver ansvarlig kæledyrsejer skal sørge for at have. I forskellige størrelser og farver, og lavet til forskellige formål, kan du få et bredt udvalg til forskellige dyr. Du kan købe seletøj til din hest eller et nyt halsbånd til din hund eller kat, og det gøres nemt og hurtigt med nogle få klik.

Du behøver ikke tage hen til dit lokale dyremarked for at få fat i de mest basale ting, og hvis du allerede kender til størrelse og diverse behov, kan du lige så godt købe på nettet. Find det bedste til dit kæledyr nemt og hurtigt hos Canem, og spild ikke tid på at lede efter noget i din lokale dyrehandler. Shop på nettet og spar besværet, så du kan bruge mere tid i selskab med dit kæledyr.

Køb lækre godbidder hos Canem

Det er ikke kun halsbånd og seler, du kan overveje, men også de mere lækre ting, der skal forkæle dit kæledyr – som for eksempel godbidder. Canem har et udvalg af lækkerier til forskellige typer af kæledyr og racer deraf, så du kan vælge det helt rigtige til dit.

Godbidder kan være noget af det, der bare er godt at have liggende. Du kan bruge dem til træning af lidt ældre hunde, der ikke længere er så imponerede over de gamle belønninger, eller give dem til dit kæledyr bare fordi.

Om du har hund, kat eller hest, så falder en godbid altid i god jord! Opbevar dem i flotte krukker, så de ikke bliver stjålet, eller inde bagerst i et skab, hvor poterne ikke kan nå. Så har du altid et es i ærmet, når der skal belønnes, trænes eller bare forkæles.

Skåle, kurve og det essentielle

Du kan selvfølgelig også købe det mest essentielle hos Canem, som skåle, kurve og lignende. Hvis du forbereder dig på at få et kæledyr, eller hvis du ved, det vokser fra sit udstyr om lidt, og du skal bruge en større størrelse, så se mod din online dyrehandler.

Her kan du nemt aflæse størrelserne og finde det, der egner sig til dit unikke kæledyr. Lad dem sprede sig i en dejlig stor kurv eller giv dem en hyggelig hule, de kan gemme sig i. Uanset om du har kat eller hund, så skader det aldrig at få lidt assistance, når det mest essentielle skal købes ind.

Middel mod utøj

Du behøver ikke tage ned til din lokale kæledyrsforretning, hvis din hund eller kat har fået tæger eller lopper. Du kan nemt købe middel mod diverse utøj hos Canem, så du kan behandle problemet derhjemme. Det er en smal sag, især hvis du har erfaring med det og har været igennem processen før.

Husk stadig at holde øje med dit kæledyrs tilstand. Kontakt altid dyrlægen, hvis din hund, kat eller hest begynder at opføre sig mærkeligt i forbindelse med flåter, tæger eller lopper. Det kan være tegn på sygdom og skal behandles af en professionel.