Storkøkken og gennemgående renovering af bowlingcenter

az11

Hvis du driver et bowlingcenter, oplever du formentligt, at der er en hård konkurrence. Få her inspiration, hvis du står over for en renovering og tænker, hvordan du kan live konceptet op eller indretningen? Læs videre og få inspiration!

Gode faciliteter

Når man som gæst kommer, skal der være rart at være, og de skal få lyst til at spille bowling eller spise et måltid. Derfor er det vigtigt, at der en indbydende og hyggelig stemning, hvilket du kan gøre gennem en hyggelig belysning og flotte møbler. Derudover skal du sørge for, at der generelt er rent og styr på tingene. Storkøkken, kan servere forskellige retter, er en fordel for at nå ud til både ældre og børnefamilierne. Hvis du overvejer et nyt køkken eller udskifte dele af inventaret, kan du se udvalget her.

Bowlingbanerne og skoene skal være vedligeholdte, og der skal en god variation i vægt i forhold til bowlingkugler. Hvis disse er slidte, bør baner, kugler eller kegler udskiftes. I renoveringen eller konceptudviklingen kan du overveje at indrette med underholdning som poolbord eller loungeområder for at forbedre gæstens samlede oplevelse.

Personale og god service

Hvis du ønsker, at bowlinggæsterne kommer igen, skal de føle sig godt betjent. Det er derfor vigtigt at have fokus på kundeservice, samt at have dygtige banetilsynsførere, der står klar til hjælpe gæsterne.

Booking og arrangementer

For at nå ud til en bredere målgruppe, kan du overveje at tilbyde pakkeløsninger og specielle arrangementer som fødselsdage, firmaevents eller temaaftener. Storkøkken giver mulighed for at servere mad til større arrangementer og mange gæster på en gang, hvilket kan øge din omsætning. Du kan lave aftener for unge og dage for seniorer med lidt ekstra rabat. At have et simpelt og overskueligt system til online booking kan også gøre det lettere for gæsterne at planlægge og reservere baner, hvilket kan øge tilgængeligheden og kunde tilbagevenden.