morten travlt i arbejde

Kunne ikke klare både tekstforfatning og den daglige drift

az11

Morten på 23 er en af de mange unge iværksættere, som man finder rundt om i Danmark, men Morten skiller sig dog ud fra størstedelen, eftersom han på under et år har skabt sig en super solid og profitabel virksomhed. Morten driver en virksomhed, som tilbyder elektroniske gadgets, samt reparationer af iPhones, computere og andet elektronik. Morten har indtil videre selv stået for sine webtekster, men der er ikke længere samme kvalitet i teksterne, da han ikke længere har tid til det pga. efterspørgslen på hans produkter. Morten er på grund af den store efterspøgelse blevet nødt til at ansætte to medarbejdere, hvilket han selvfølgelig ikke klager over.

Den store efterspørgsel har dog ikke sat en stopper for hans planer om at udvide, og en af de nye ansatte har fortalt ham om muligheden for at få professionelle tekstforfattere til, at skrive SEO tekster, så han kan opnå en bedre placering på Google, som måske vil kunne udvide kundebasen yderlig.

Professionel tekstforfatning var den rigtige beslutning

Morten er en person, som gerne vil lave så meget som muligt selv, men efter at have søgt efter muligheder, samt at have læst om hvor effektiv SEO artikler og tekster var, så var han ikke i tvivl. Han søgte længe på nettet, men fandt endelig nogle som virkede troværdige, samt havde den rigtige uddannelsesbaggrund og den rigtige pris på produktet.

Morten oplevede hurtigt de positive sider ved at benytte et professionelt tekstbureau. Den første gevinst var, at Morten følte sig mindre stresset, da han nu kunne fokusere på det han brændte for, samt havde de bedste kvalifikationer inden for, nemlig salg af hans produkter. Det mindre sjove og krævende tekstforfatnings job blev overladt til nogle professionelle tekstforfattere.
Efter en periode med professionel hjælp oplevede Morten flere forbedringer for ham og hans virksomhed. Det var nemlig tydeligt, hvordan hans hjemmeside kom længere op på Google, hvilket var til stor glæde for ham, da han nu havde brugt på penge SEO tekster fra professionelle.

Større overskud på bundlinjen

Efter Morten havde set sin hjemmeside stige i graderne på Google, så kunne han også se en stigning af ordrer, og denne tendens fortsatte. Derfor tog han et drastisk, men fornuftigt skift. Morten valgte nemlig, at udskifte alle hans tekster, også dem som han havde haft fra start. Dette betød, at hans tekstbureau ikke kun stod for nye tekster, men nu skulle de også forbedre de gamle, så de også var SEO optimerede. Dette var en dyr investering, men Morten valgte som en hver forretningsmand at investere langsigtet, og denne beslutning viste sig dog også at være den helt rigtige beslutning. Efter investeringen var Morten kommet op i top 3 på Google under en række forskellige søgeord, hvilket tydeligt kunne mærkes på arbejdsbyrden i virksomheden. Virksomheden blev igen nødt til at ansætte 2 nye, så de nu i alt var 5. Denne udvikling skete på under halvandet år, og Mortens iværksætterdrøm var nu blevet virkelighed, og han er ikke i tvivl om, at noget af succesen skyldes hans ansattes råd om, at lade professionelle tekstforfattere stå for hele virksomhedens tekstforfatning.


Artiklen er udtryk for skribentens egen holdning og indeholder ikke redaktionelt stof.