vvs udstyr

2 gode tilbud på vvs udstyr fra udlandet

az11

Står du netop og har brækket hele gulvet på i dit badeværelse med planer om at installere gulvvarme, udskifte håndvask, brusearmatur og toilet? Det kan også være, at du har hyret en flok professionelle vvsfolk til det. Uanset hvad, vil de fleste sigte efter gode tilbud og gode løsninger i forbindelse med renovering. Det er en mulighed at gå i en butik med vvs-udstyr, og finde der nødvendige artikler. En anden mulighed er at finde sit udstyr på internettet, hvor siden www.billigvvs.no udgør et godt udgangspunkt.

Her kommer derfor 2 gode tilbud på vvsudstyr fra internettet, til dig som ønsker en god og billigere løsning.

Berøringsfrit amartur til håndvasken

På billigvvs.no forhandles et berøringsfrit amartur. Det berøringsfrie amartur er i krom, og fås med og uden temperaturregulering. Materialet den består af, er i øvrigt miljøvenligt. Amarturet har ingen håndtag og tænder og slukker ved hjælp af en sensor, altså uden, at man skal røre ved det. Sensorafstanden justerer sig automatisk, det vil sige den afstand man kan placere sine hænder under eller foran amarturet, for at aktivere vandstrålen.

Tappetiden, den tid vandet render efter aktivering kan man ligeledes selv justere. Der er dog indbygget en begrænsning af sikkerhedsmæssige årsager, således at der ikke kan forekomme oversvømmelser.   Det berøringsfrie amartur en økonomisk og miljøvenlig løsning til dit badeværelse. Den har et lavt strømforbrug og en lang levetid. Man undgår at nogen glemmer at slukke for hanen og at vand går til spilde.

Det berøringsfrie amartur i forkromet, miljøvenligt materiale, fås til kun 2049 norske kroner. Du sparer således 310 NOK på selve købet og vil efterfølgende spare penge på vand.

Luksus vvs udstyr fra Sverige

Der kan samtidig findes og bestilles billigt vvs udstyr fra den svenske side www.vvsochbad.se. Siden forhandler blandt andet udstyr til køkken, til varmesystemer, belysning og altså badeværelset og meget mere. På siden har vi fundet et godt bud på at tilføre dit nye badeværelse noget eksklusivt, nemlig et boblebad.

Boblebadet er mellemstort og er bygget som en bue; er tilpasset til et hjørne og danner en halvcirkel fra hjørnevæg til hjørnevæg. Det fås i hvid gennemfarvet akryl, som er en overflade der er nem at rengøre. Det fungerer som et badekar, men har til gengæld indbyggede luftdyser, som kan lave bobler i vandet og give vandmassage. Luftdyserne sidder i begge sider på karret og der er 8 i alt. Karrets rørsystem er selvtømmende og derfor nemt at bruge.

Boblebadet kan rumme 330 liter. For kun 18.094 svenske kroner, kan du tilføre dit nye badeværelse et strejf af luksus med et boblebad.

Begge sider, både den norske og den svenske reklamerer med, at have gode anmeldelser på trustpilot. Trustpilot er en side, hvor kunder kan anmelde produkter og firmaer. Anmeldelserne for den svenske side kan læses her. Her har kunder blandt andet omtalt firmaet med ”gode priser og god service” og ”god og hurtig service”.

Du kan altså med gode resultater finde tilbud på vvsudstyr fra udlandet.

 


Artiklen er udelukkende udtryk for skribentens egne holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.