Oplev nyt og gammelt side om side i Amsterdam

az11

Amsterdam er kendt af de fleste som en ny, der kan tilbyde lidt af hvert. Det første, nogen tænker på, når det hører byens navn, vil være kanaler og historiske bygninger og museer. Andre vil måske først komme til at tænke på øl, sexarbejdere og marihuana. Og da kan den hollandske hovedstad pral med at have noget for enhver smag. Og netop derfor tiltrækker byen også en bred skare af mennesker, der kommer fra hele verden for på egen hånd at opleve det nye og gamle side om side.

En by, der kan tilfredsstille hver en sjæl

Mange vælger at besøge Amsterdam på grund af byens rige kultur og historie. Er det derfor, man befinder sig i Hollands hjerte, kan man ikke gå glip af det verdensberømte Rijksmusem eller det eftertragtede museum dedikeret til den hollandske maler Vincent Van Gogh. Der er også mulighed for at besøge det hus, hvor lille Anne Frank boede på trang plads under besættelsen. Ønsker man at se lidt uden for museerne, kan man med fordel opleve byens gader i form en af kanalrundfart. Flere kender det fra Danmark, men turene i Amsterdams menneskeskabte små floder er helt unikke. Der er mulighed for at opleve det ved højlys dag, hvor man rigtig kan se de kendte bygningsværker i detalje. Men man kan også sejle kanalrundfart om aftenen, hvor de mange gadelygters vidunderlige belysning er med til at skabe en helt særlig stemning.

Udover sine bygningskonstruktioner og hyggelige gadelys, har Amsterdam også en helt anden liste af ting, som man kan opleve. Der er det kendte Red Light District, hvor man kan opleve, hvordan det er at være sammen med en professionel sexarbejder inden for værdige rammer. Derudover er der mange kendte hollandske bryggerier, der byder på lækre øl, som kan nyde på en af de mange barer eller coffee shops. Efter at have drukket – og måske også røget – sig en lille skid på, er man perfekt opvarmet til at besøge en af Amsterdams mange diskoteker, hvor festen fortsætter til den lyse morgen. Ja, sommetider endnu længere!

Nemt at finde billige flybilletter til Amsterdam

I Amsterdam er der simpelthen noget for enhver smag, og derfor er der ingen grund til at tøve med at tage en tur forbi. Det kan være, det er første gang, og så har man så sandelig noget i vente! Man eftersom, der er så meget at se og opleve, kan man også sagtens nyde at besøge byen igen og igen. Uanset hvad, er det altid en god følelse at få fat i nogle billetter til en rimelig pris. Den nok bedste og mest overskuelige måde at finde billige flybilletter til Amsterdam er ved at gøre det over nettet. Der er efterhånden mange om buddet, efterhånden som der kommer flere og flere lavprisselskaber, og det betyder, at priserne kommer i vejret. Og der er ingen grund til at betale for meget, når man så nemt kan finde billige flybilletter til Amsterdam via nettet.

 

 


Denne artikel er udelukkende udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.