Vent og overvej dette, før du lægger dit gamle ur væk

az11

Hvis du ligesom mange andre dansker har et gammel ur, måske er det endda et arvestykke, men det er holdt op med at virke af den ene eller den anden grund, så bør du vente lidt med at lægge det væk. Der er nemlig rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør bruge lidt penge på at få gjort det fuldt funktionsdygtigt og pænt igen. Mange mennesker vælger dog ikke at gøre dette og kan måske ikke få sig selv til at smide det væk, men lægger det i en skuffe, hvor det så kan ligge gennem flere år. En af de ting, der på et ur ofte går i stykker er remmen. Har man et flot ur med en flot metalrem, så kan man godt lokkes til at tro, at hele uret er gået i stykker, hvis remmen for eksempel ikke længere kan låse. Dette er dog meget langt fra sandheden og det er muligt at købe løse urremme, der passer til lige præcis dit ur.

Du bør ofre penge på dele i stedet for at købe et helt nyt ur

I stedet for at gå ud og ofre penge på at købe et helt nyt herre ur, så kan det meget bedre betale sig at købe de enkelte dele. Hvis du har et ur, der fungerer, som det nu skal, men det blot er remmen, så er det selvfølgelig denne del, som du skal udskifte. Remme findes i mange forskellige former, farver og kvalitet. Har du et guldur, så vil du nok helst have en guldrem og disse kan fås billigt, hvis man vælger at købe det på nettet. Det behøver dog ikke nødvendigvis at være en rem af guld og det kan lige så godt være en rem af læder. Denne passer lige så godt til og vil måske endda være lidt mere afdæmpet og derfor passe ind til flere lejligheder.

Køb en rem af ordentlig kvalitet for at få mest for prisen

Selvom nettet er fyldt med gode tilbud, så er det ikke altid, at man kan spare penge i længden ved at falde for et godt tilbud. Køber man ting af dårlig kvalitet, så kan man nemlig heller ikke forvente, at de vil holde i særlig lang tid. Derudover er de ikke lige så pæne og heller ikke lige så behagelige at have på, som hvis man ofrer lidt flere penge på en rem af ordentlig kvalitet. Så i stedet for at købe en rem, der alligevel går i stykker inden for et år, så bør man købe noget, der kan holde i lang tid. På denne måde får man mere for penge og man slipper for unødvendige udgifter og bøvl med at få den gamle rem taget af og få den nye sat på.

Der er altså flere gode grunde til at lade være med at lægge sit gamle ur væk. Man kan sagtens finde en rem, der passer til og det behøver endda ikke at være særlig dyrt.


Artiklen er udtryk for skribentens egen holdning og indeholder ikke redaktionelt stof.