rengøring

Sådan får du mere bevægelse ind i din hverdag

az11

Har du en hverdag, hvor du ikke har mulighed for at være særlig aktiv, og kan du mærke det på dit energiniveau? Føler du dig ofte mere træt, fordi du ikke har bevæget dig særlig meget i løbet af dagen? Så kan du nemt og hurtigt få sat mere bevægelse ind i din hverdag, og du kan komme i gang med at være aktiv på en meget nem måde. Det handler bare om, at du skal finde ud af, hvordan du kan blive mere aktiv i din nuværende hverdag.

Du kan se på, hvordan du transporterer dig rundt. Kører du meget i bil eller i offentlig transport, også selv hvis du bare skal en kort strækning? Så kan det være en god idé at kigge på, om du kan cykle eller måske gå i stedet. Så lidt ekstra motion kan gøre en stor forskel på dig og din hverdag. Du kan få mere energi og overskud, fordi du kommer ud og bevæger dig. 

bevaegelse

Rengøring er rigtig god motion og det skal alligevel gøres

Rengøring lyder måske ikke som den sjoveste tjans, men det er rigtig god motion. Du skal alligevel gøre rent derhjemme, så hvorfor ikke bare nyde det og se det som en ekstra form for motion? Du kan pudse vinduer, støvsuge og tørre støv af og forbrænde nogle ekstra kalorier ved det, og så kan du få hjælp til at rense din facade

På den måde kommer du til at se positivt på rengøringen, og ikke bare tage det som noget negativt i din hverdag, der bare skal overstås. Du kan også gøre rent lidt oftere, så du får endnu mere motion og bevægelse ind i din hverdag. Du vil mærke, hvor stor en forskel det gør på din krop, men også på dit overskud og din energi. 

Få bevægelse ind når du sidder foran en computer

Sidder du foran en computer mange timer hver dag, og kan du godt mærke, at du sidder stille det meste af din hverdag? Så er det en god idé at starte med at bevæge dig, også når du sidder foran en computer og skriver SEO-tekster

Det kan du gøre, ved at have et ur på, som kan minde dig om, at du skal op og bevæge dig hver time. Eller du kan sågar have en motionscykel under skrivebordet, så du kan bevæge dig, mens du arbejder. 

traening

Derfor er det vigtigt at bevæge dig i løbet af en dag

Det er utrolig vigtigt, at du får pulsen op, og at du får bevæget dig i løbet af en dag. Det er godt for din energi, men også for dine muskler. Hvis du ikke er vant til at bevæge dig, så vil du mærke hurtige ændringer i din vægt. 

Selvom du måske er træt nu, så vil du få meget mere energi ved at bevæge dig i løbet af dagen. Det vil give dig overskud til at være en bedre medarbejder, når du er på arbejde, men også til at være bedre mod din familie og din partner, når du kommer hjem.