Fodbold

Sådan får du et sportsbadeværelse

az11

Hvad skal der til for, at dit badeværelse bliver et vaskeægte sportsbadeværelse? Det kan du finde ud af ved at læse denne artikel.

Sportsbadeværelser adskiller sig fra normale badeværelser. De er lavet, så sportsudøvere kan præstere bedst muligt. Det betyder flere brusere og toiletter, og det hele skal gerne være så teknologisk og komfortabelt som muligt. Hvis du gerne vil have inspiration til, hvordan du kan gøre dit badeværelse derhjemme mere sportsligt, skal du se her

Der er flere ting, du kan gøre for, at dit badeværelse bliver mere sportsligt indrettet end som så. 

1: Sportsmåtter

Først og fremmest kan du have sportsbademåtter på badeværelset. Det kan eksempelvis være, at du har en bademåtte, som er formet som en fodbold, eller som ligner en fodbold. Det kan også være, at du har en, der ligner en amerikansk fodbold. I det øjeblik, du kommer ind ad toiletdøren, er noget af det første, du lægger mærke til, bademåtten på gulvet. Hvis det har noget med sport at gøre, rammer du formentlig plet. Det er en mulighed. 

Basketball

2: Sportsplakater

Du kan også have en sportsplakat på badeværelset, som eksempelvis kan være et billede af en stor sportsbegivenhed. Du kan have den hængende på væggen, hvor du har dit toilet, således at du kan kigge på det, mens du eksempelvis er i bad. Det gør det hele mere ikonisk. Sørg gerne for, at det er et historisk billede. Det kan eksempelvis være et billede, hvor John Faxe Jensen rammer bolden ”lige i røven”, inden den går i mål. Så spiller du også lidt på humoren og det, at du befinder dig på toilettet. 

3: Sportstemaer til tandbørsterne

Du kan også have sportstemaer til at lægge din tandbørste i. Det kan eksempelvis være basketballformede glas, hvor du kan lægge dine tandbørster i. På den måde får du følelsen af, at der er noget sportsligt over badeværelset. Så kan du hver morgen og aften kigge på noget, der minder dig om en sportsgren, når du skal tage din tandbørste fra et sportsglas eller andre ting, hvor du kan lægge dine tandbørster. 

NFL

4: Lav en minisportsbane ved toilettet

Det er her, hvor du kan være rigtig kreativ. Du kan lave gulvet på toilettet således, at du har et gulv, der er formet som en sportsbane. Det kan eksempelvis være, at du laver gulvet om til en mindre sportsbane. Det vil eksempelvis sige, at du kan tegne det op, således at det ligner, at der er en basketballbane på gulvet. På den måde gør du, så der virkelig er en sportsatmosfære i badeværelset. 

5: Sportsbadeforhæng og sportshåndklæder

Du kan også have sportsbadeforhæng og/eller udelukkende sportshåndklæder i hjemmet. På den måde er der ingen tvivl om, hvad du er tilhænger af. Det kan eksempelvis være et badeforhæng med en spiller, der fejrer et mål, eller det kan være et ikonisk øjeblik, som da Manchester United scorede til 2-1 mod Bayern München. Håndklæderne kan være alt fra klubikoner til et billede af et stadion eller lignende.