sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj til mænd

az11

Der er ofte rigtig mange fordomme og stigmatisering omkring sexlegetøj til mænd – men det bør der altså ikke være. Ligesom kvinder ofte behøver lidt ekstra for at komme, kan mænd have det på samme måde. Markedet for legetøj til mænd er desuden vokset helt enormt, så der er efterhånden mange muligheder. Læs med her for at høre om de mest gængse muligheder.

Sexlegetøj til onani

Ligesom kvinder ofte bruger en dildo til onani, bruger mænd ofte også en erstatning for skeden. Det kan for eksempel være en fleshlight eller en pocket pussy. Begge ting er meget normale og kan tilføre rigtig meget nydelse for manden.
Det kan nemlig hurtigt blive kedeligt og svært at komme bare ved et handjob. Pocket pussy og fleshlight kan for de uvidende godt lyde som det samme. Det er det ikke helt. En pocket pussy er nemlig en overordnet betegnelse, hvor fleshlight hører inden under. En pocket pussy kan derfor både være en fleshlight, men faktisk også et såkaldt tengaæg.
Langt de fleste kender den normale fleshlight. Den er relativt stor og skal i mange tilfælde ligne en rigtig skede. Ofte vil den kunne fås i forskellige designs afhængig af, hvad man tænder på. Den kan for eksempel være ekstra stram eller våd. Denne type legetøj kan ikke let tages med ud af huset.
Hvis man leder efter noget, som man kan transportere rundt med sig, skal man kigge efter et tengaæg.
Det er et engangsprodukt, som nærmest ikke fylder noget. Det et æg, som man kan åbne og inden i det, ligger endnu et æg. Dette kan strække sig – og det fungerer derfor ved at, man putter sin penis ind i ægget (ofte vil man bruge glidecreme med) og bevæger sig frem og tilbage. Det kan altså tilføre en masse nydelse til mænd! Læs mere om onaniprodukter til mænd her.

Sexlegetøj til parret

Igen er det helt normalt for kvinder at blive stimuleret under sex af forskelligt legetøj, og det bliver også mere og mere normalt for mænd. Markedet er voksne, og der findes efterhånden en masse legetøj til mænd også.
En af dem er penisringe. En penisring er en slags ring, man tager rundt om penis og eventuelt ens kugler. Den er med til at gøre ens erektion endnu hårdere samt gøre, at den holder længere. Det er derfor et utroligt populært produkt! Den kan også fås med vibrator, som jo kun giver endnu mere nydelse. Den fås i et væld af designs og størrelser, så det gælder bare om at finde den, som passer bedst til en selv.
Buttplug er endnu et glimrende produkt, som kan bruges på mænd. Mange mænd vil føle, at det kun er for homoseksuelle eller kvinder, men det er det altså ikke. Man kan sagtens få en masse nydelse ud af at stimulere anus, uden at man behøver være homoseksuel. Mange vil faktisk opleve, at det var lige netop det, som de manglede for at kunne komme, og orgasmen vil ofte være endnu bedre end normalt.


Artiklen er udtryk for skribentens egen holdning og indeholder ikke redationelt stof.