Kvalitetssenge til prisbevidste forbrugere

az11

Skal du have ny seng og går du op i kvalitet? En ny kvalitetsseng behøver ikke at koste en bondegård. Hos Wegot kan du få det hele til en god deal, og det er endda inkl. Levering. Her findes alle slags senge og i mange forskellige størrelser. Hvis du er den kræsne type kan du købe en kæmpe kingsize bed, som findes i to forskellige hårdheder. Du kan endda vælge, at have forskellige hårdheder på hver side af sengen, hvis din partner ikke har samme sovevaner som dig. Du kan også vælge en elevationsseng, hvis du har brug for fleksibilitet eller har problemer med ryggen. Hvis du er den praktiske type kan du derimod vælge senge med opbevaringsplads i en god kvalitet. En anden praktisk og samtidig luksuriøs løsning er en kontinentalseng. Her føles det som at sove på hotel hver nat, og de findes endda med opbevaringsløsninger. Hos wegot får du senge til billige priser og endda i en fremragende kvalitet. Har du børn er der også et helt marked for dem. Her kan der vælges børnesenge i flere forskellige arter. Der findes både almindelige børnesenge, men også køjesenge hvis pladsen er trang. Du kan altså finde senge til alle boligens rum og alle slags mennesker. Det er derfor skønt, at priserne er rimelige og kvaliteten er i top samtidig.

Fordelagtigt retursystem og fri fragt

Hos Wegot får du fri fragt på din ordre, og altid 10 års garanti. Køber du din nye seng online og er utilfreds, når den kommer frem, er der også en løsning på dette. Det er muligt at bytte mellemmadrassen inden for 30 dage, hvis du føler sengen enten er for hård eller for blød. Det giver dig dermed en høj fleksibilitet til at afprøve sengene uden at besøge butikken. Wegot sørger bestemt for en god kundeservice og stopper ikke før kunden er tilfreds. Det kan i den grad mærkes, både online men også ved et butiksbesøg.

Hvis du alligevel ønsker at afprøve sengene før køb, så kan du besøge den 1200 m2 store butik i Malmø. Her står de kompetente medarbejdere klar til at hjælpe og rådgive, og med næsten 10 års ekspertise ved de hvad de snakker om. I hverdagene har butikken åbent, når du har fri og med åbent hver lørdag er der ingen undskyldning for at tjekke den flotte butik ud.

Har du ikke mulighed for at tage turen over Øresundsbroen har deres onlineshop selvfølgelig åbent 24/7, og her er ligeså meget inspiration at hente. Det store udvalg er inddelt i kategorier, så du finder præcis det du leder efter, uanset om det er senge, tæpper eller sofaer. Det hele findes hos Wegot både online og i fysisk butik.

Det store udvalg af senge er altså fantastisk, og hjemmesiden skaber blot et skønt overblik over din søgen. Den eneste ulempe ved at søge på hjemmesiden er, at man bliver inspireret til også at skifte alle de andre møbler i hjemmet ud med de fine sofaer og udendørsmøbler!


Artiklen er udtryk for skribentens egen holdning og indeholder ikke redaktionelt stof.