Undgå indbrud i vinterferien med en tyverialarm

az11

I disse kolde vintermåneder kan man ofte opleve at man drømmer sig væk fra den kedelige og grå hverdag til mere spændende destinationer. Mange danskere vælger at tage på vinterferie i løbet af disse mørke vintermåneder. Som oftest vælger de danske familier at tage på vinterferie i uge 7, da dette falder sammen med skolernes vinterferie. Dog er mange danskere splittede når det kommer til beslutningen om hvorvidt de skal tage på vinterferie eller ej. Dette skyldes primært at rigtig mange indbrudstyve også er klar over hvornår danskerne holder vinterferie.

Af den grund hører man ofte om en stigning i antallet af indbrud i forbindelse med diverse ferie, herunder også vinterferien. Nogle danskere er af den grund nervøse for om de skulle få indbrud imens de er på vinterferie. Hvis du er en af disse personer som vælger at droppe vinterferien fordi du er nervøs for at blive udsat for indbrud i ferien skal du ikke lade dig afskrække af statistikken. Med en tyverialarm kan du trygt tage på vinterferie uden at skulle bekymre dig om indbrud.

En tyverialarm forebygger indbrud

Hvis ikke du allerede har anskaffet dig en tyverialarm bør du gøre dette så hurtigt som overhovedet muligt. At installere en tyverialarm har utroligt mange fordele, som alle hjælper med at holde dit hjem og dine ejendele sikre for indbrudstyve. For det første har en tyverialarm en helt bemærkelsesværdig præventiv effekt. Det er bevist at antallet af boliger som har fået installeret tyverialarm kun meget sjældent bliver udsat for indbrud.

Dette skyldes at en tyverialarm virker afskrækkende på langt de fleste indbrudstyve. En indbrudstyv vil i langt de fleste tilfælde foretrække at gøre indbruddet så nemt for sig selv som overhovedet muligt. Hvis en indbrudstyv ser at et hus har fået installeret en tyverialarm, vil tyven i langt de fleste tilfælde vælge at finde et andet hus hvor han kan begå indbrud. Ved at installere en tyverialarm sænker du altså risikoen for at blive udsat for indbrud betydeligt.

Fordelene ved at installere en tyverialarm

En tyverialarm har desuden også andre fordele. Hvis der bliver begået indbrud i et hus med tyverialarm, vil alarmcentralen hurtigt kunne sende forstærkning ud til boligen. Tyven vil altså have sværere ved at undslippe med tyvekosterne hvis den bolig han bryder ind i har tyverialarm. En anden fordel ved at installere tyverialarm er at den kan mindske mængden af værdigenstande en indbrudstyv tager med sig.

Hvis ikke indbrudstyven forventer at en bolig har tyverialarm, kan den pludselige sirenetone fra alarmen få ham til at blive forskrækket eller gå i panik. Dette kan være en stor fordel, da man sjældent tænker særligt klart når man er i panik. Kommer tyverialarmen bag på tyven, kan det føre til at han måske vælger at flygte inden han overhovedet når at stjæle noget. Ved at installere en tyverialarm i dit hjem inden du tager på vinterferie kan du altså trygt tage af sted, velvidende at dine ejendele er tyverisikrede på mange forskellige måder.

 


Indholdet er udtryk for skribentens egen holdning og indeholder ikke redaktionel stof.