Godt bredbånd hjalp Louises webshop med at vokse

az11

24-årige Louise Hansen læser på en designuddannelse. Ved siden af studierne driver hun en webshop, hvor hun sælger sine ting. Det er blandt andet ørenringe og halskæder. Da Louise Hansen driver den fra sit kollegieværelse, var det vigtigt for hende at finde noget billigt bredbånd, men også noget godt bredbånd så det var nemt og hurtigt for hende at se hjemmesiden og lave ændringer på det.

”Jeg startede med at have en anden udbyder af bredbånd, da jeg først åbnede min webshop,” fortæller Louise Hansen. ”Men det gik simpelthen for langsomt. Jeg brugte alt for lang tid på, at min computer indlæste siderne. Efter et par måneder besluttede jeg mig for, at jeg var nødt til at investere i noget bedre bredbånd.”

Louise Hansen kiggede forskellige steder på nettet, men havde svært ved at danne sig et overblik over, hvor hun kunne få det bedste bredbånd. Så faldt hun over siden gobredbaand.dk.

”Den gjorde bare det hele meget nemmere,” siger Louise Hansen med et smil. ”Det var nemt og overskueligt at sammenligne de forskellige typer af bredbånd. På den måde kunne jeg nemt finde ud af, hvad jeg skulle bruge. Da jeg er studerende, er jeg jo stadig nødt til at tænke på pengene også.”

Du kan se priser her på de forskellige typer af bredbånd, som Louise Hansen så på.

Svært at finde ud af det tekniske, men hjemmesiden hjalp

Noget andet, der var svært for Louise Hansen, da hun skulle finde et nyt bredbånd var, at hun ikke vidste så meget om alt det tekniske i forhold til bredbånd.

”Jeg er jo designstuderende og er vant til at arbejde med mine hænder, så det med at sætte mig ind i meget tekniske ting er ikke noget, som jeg gør til daglig,” fortæller hun. ”Men på hjemmesiden havde de også lavet en guide til, hvordan man kunne finde det rigtige bredbånd. Der var for eksempel en god guide til, hvor mange mbit jeg skulle bruge. Det anede jeg jo ikke noget om i forvejen.”

Med guiden fandt Louise frem til det rigtige bredbånd. Det gjorde, at hun nu kunne arbejde langt hurtigere med sin webshop. Og det gjorde, at hun fandt glæden ved det igen.

”Jeg var kørt lidt sur i det, inden jeg skiftede bredbånd, fordi det tog så lang tid, men nu er jeg virkelig glad for den. Jeg bliver ved med at finde på nye ting, jeg kan gøre for at udvide den,” fortæller Louise Hansen, mens hun viser journalisten nogle af de mange produkter, der ligger på hendes side.

Webshop trives

Louise Hansens webshop går altså rigtig godt i øjeblikket. Hun har mange kunder og er ved at slå sit navn fast i forhold til design af smykker. Det har derfor været en rigtig god oplevelse.

”Jeg opdagede gobredbaand.dk lige i rette tid,” siger Louise Hansen. ”Hvis jeg ikke havde fået et nyt bredbånd, kan det godt være, at jeg var endt med at droppe min webshop, og det havde været rigtig ærgerligt, når jeg ser på, hvor langt jeg er kommet i dag.”

 


Indholdet er udtryk for skribentens egen holdning og indeholder ikke redaktionel stof.