asperges salat

Prøv den nye slankekur som alle snakker om

az11

Mange mennesker kæmper i dag med vægten. Er du en af disse, så ved du lige præcis hvor hård, frustrerende og trættende den evige kur kan være. At skulle slanke sig er en udholdenhedstest, og det er altid en periode som er fuld af nederlag, tilbagesæt og selvransagelse. Hvorfor er det egentlig så svært for os at holde en kur kørende? Svaret er nok primært, at vi under en kur nægter os selv en masse lækre ting. Disse ting er noget, som vores krop har vænnet sig til at elske og behøve. Dette tæller for eksempel typisk sukker og kulhydrater, nogle af de helt store syndere, når det kommer til vægtøgning.

Hvis du mange gange er startet på diverse kure, som du så er stoppet med igen, så kan du måske nikke genkendende til, at det er kravet om afholdenhed, der i sidste ende har fået dig til at knække helt. Tanken om slet ikke at måtte nyde det slik, den pasta og de lækre brød, som du normalt godt kan lide at forkæle dig selv med, kan blive for meget. Så hvad hvis vi nu fortæller dig, at der faktisk findes en effektiv kur, hvor du ikke behøver at afsværge nogen former for mad i længere tid ad gangen? Inde på siden her kan du læse mere.

5 2 kuren er til dig, som ikke vil nyde afsavn

5 2 kuren er et forholdsvis nyt koncept, som dog hurtigt har vunder stor popularitet i både Danmark og udlandet. Dette skyldes, at kuren er mindre ekstrem end mange andre. Her handler det om at opveje sit kalorieforbrug. To dage om ugen faster du således og indtager meget få kalorier. De andre dage kan du med god samvittighed spise, som du plejer – selvfølgelig med et helt naturlig og normalt mådehold.

En af de ting som 5 2 kuren promoverer sig på er således, at du her ikke er tvunget til at lægge din kost fuldstændig om. Det er selvfølgelig altid vigtigt at tænke på, at du skal have varieret og næringsrig kost hver eneste dag. Men du behøver på ingen måde at være fanatisk omkring hvad du putter i munden. Dette gør også denne kur meget nemmere i forhold til det rent sociale aspekt af hverdagen. Du behøver nemlig ikke at have din egen speciallavede mad med eller sige nej tak, når du er til selskab hos venner og familie.

Gør det ikke sværere end det behøver at være!

Du kan bruge internettet og diverse gode fagbøger som din hjælp, når det kommer til 5 2 kuren. Er du interesseret, kan du prøve en nem slankekur med æbler ved at bestille en af de mange slankebøger som er skrevet under dette princip. Du kan også læse om koncepterne bag kuren og om andre brugeres erfaringer ved at tjekke de officielle hjemmesider ud. 5 2 kuren har desuden en stor succesrate i forhold til at bevare vægttabet – netop fordi den ikke handler om at lide afsavn.


Artiklen er udtryk for skribentens egen holdning og indeholder ikke redationelt stof.