Velvære i hverdagen

az11

Kan du nikke genkendende til, at hverdagen til tider kan være stressende, og det kan være svært at finde ro efter en hektisk dag med job, madlavning og vasketøj? Så får du her tre tips til at skabe velvære i hverdagen på forskellig vis.

Naturlig afslapning og afstresning

Det første tip handler om at stresse af og koble ned, for at få både krop og sind i en rolig tilstand efter dagens hektiske aktivitet. Det kan selvfølgelig være forskellige ting, der skaber en afslappet følelse hos forskellige mennesker. Men generelt kan det være afslappende at koble fra de digitale medier, og fokusere på nuet, f.eks. ved at læse en bog, et magasin eller blot koble af ved at tænke rolige tanker.

For nogle kan mindfulness med f.eks. meditation også være en fabelagtig måde at slappe af på, skabe mere fokus osv. Er du ramt af naturlige skavanker eller smerter, kan det måske betale sig at kigge ind i medicinens verden for at dæmpe dit ubehag. Én af midlerne til dette er naturlig CBD-olie, som kan have en gavnlig effekt på vores immunforsvar og smerter.

Plej din ydre skønhed

Dette råd henvender sig nok mest til kvinderne. En anden måde at booste din velvære i hverdagen er nemlig ved at pleje din ydre skønhed. Der er intet som lidt massage, hudpleje eller at gøre lidt ekstra ud af dig selv, som giver et skub til den kedelige hverdagsrutine. Du kan enten lave en spadag hjemme på dit eget badeværelse med stearinlys, et lækkert bad og efterfølgende dybdegående hudplejeprodukter, eller du kan opsøge en klinik, der kan gøre det for dig.

Det kan også give dig et skud velvære at klæde dig smukt på, og iføre dig de høje hæle og selvfølgelig de flatterende kunstige øjenvipper, som du f.eks. finder her. Så er der lagt op til en romantisk date-night med kæresten, eller en sjov aften ude med veninderne!

Dyrk motion

Et sidste tip går på, at for at skabe velvære i hverdagen, kan du også fokusere på din krop. Mere konkret at gøre den stærkere, mere tonet og i sidste ende også mere afslappet. Det er et velkendt faktum, at træning udløser lykkehormonerne endorfiner, når du træner. Så motion er helt klart en vigtig faktor, hvis du ønsker øget velvære i dagligdagen!

Du kan både vælge at træne i et almindeligt træningscenter med et fitnessabonnement, eller du kan træne hjemme i din egen stue. Vælger du at træne hjemme hos dig selv, kan det være en ide at anskaffe lidt udstyr til træningen, som f.eks. håndvægte, en skridsikker måtte og en træningsbold. Især træningsbolden, som de har et stort udvalg af på træningsbolde.dk, er en god allround-makker til træningen. Med den kan du både træne mave, lår, baller, ryg og arme, så du kommer godt rundt i hele kroppens muskelmasse. Desuden er den et sjovt træningselement, som nemt får gang i lattermusklerne, hvis du vælter midt i en øvelse – og grin booster også velværet. Hvis det bliver kedeligt at træne alene hjemme på stuegulvet, så inviter manden, hunden eller veninden med – eller løb en tur i det fri, og få fyldt op i solskinsdepoterne.


Artiklen er udtryk for skribentens egen holdning og indeholder ikke redaktionelt stof.