Stærk konkurrence på bredbånd giver hurtigere internet hastighed

az11

Vi kender det alle sammen. Vi sidder og ser en god film på vores nye lækre streaming-tv og lige pludselig fryser billedet, kvaliteten på billedet bliver grumset og lyden hopper op og ned. Vi kender det også, når vi sidder sammen med kammeraterne og spiller det der mega gode spil på nettet, hvor vi spiller imod hinanden i den her virtuelle verden. Pludselig forsvinder man selv ud af spillet, mens man kan se hos sidekammeraten, at han livligt spiller videre og vinder den vigtige udfordring i den virtuelle spilleverden. Ja, vi kender det alle sammen, når vores internet fejler og vores individuelle oplevelser bliver ødelagt. Men det er slut nu og hører kun fortiden til!

Vi kan takke hinanden, vores forbrug og det brede udvalg af udbydere

Dengang internettet brød frem, var det noget ganske særligt. Det var en helt ukendt verden, som vi ikke havde stødt på før i vores vildeste fantasi. Det lå blandt andet til grund for, at der ikke var særlig mange selskaber, som udbød en service med bredbånd. For var det nu ikke bare en gedigen døgnflue? Fordi der var så få udbydere betød det jo også, at det var væsentligt mere attraktivt, og noget som mange var villige til at betale lidt ekstra for. Vi syntes, det var genialt og fantastisk, fordi det muliggjorde en verden, som vi aldrig før havde turde drømme om. Derfor var vi også mere large i forhold til eventuelle mangler og fejl. Og et frosset billede der eller skinger lyd her kunne vi godt leve med, for taget i betragtning af, hvad vi fik udover de skavanker, var disse jo ligegyldige! Bredbåndet må snart have haft jubilæum, for det er blevet mere end bare en gedigen døgnflue. Vi er jo nærmest afhængige af det i dag! Og denne afhængighed er også grunden til, at der er kommet langt flere udbydere. Og flere udbydere betyder samtidig billigt bredbånd, for nu er bredbåndet blevet hvermandseje og ikke blot en unik attraktion for de få. Og fordi det nu vrimler med billigt bredbånd omkring os, er hastigheden på bredbåndet også forbedret gevaldigt!

Mange udbydere giver billigere og hurtigere bredbånd

Nu tænker du sikkert: Hvordan hænger det så sammen? Regnestykket er egentlig logisk nok. Jo billigere bredbåndet bliver, jo hurtigere bliver det. Det virker forkert, men det er et faktum. Bredbåndet er blevet billigere, fordi der er så mange udbydere. Og fordi det er så billigt, er det ikke længere prisen, som udbyderne kan konkurrere om. Det er i stedet hastigheden. Førhen forbandt vi dårlig hastighed med billigt bredbånd, men i dag er det næsten lige omvendt! Det er derfor en nødvendighed i disse tider, hvor bredbåndet er blevet en selvfølgelighed, at tjekke sit bredbånds kvalitet jævnligt – både hvad angår hastighed og pris. Dette kan gøres på www.billigtbredbåndguide.dk, hvor der er en udførlig og opdateret guide over de forskellige udbyderes tilbud. Gør derfor dig selv den tjeneste at tjekke op på dit bredbånd. Og allerhelst i dag!


Artiklen er udtryk for skribentens egen holdning og indeholder ikke redaktionelt stof.