Festivalstelt

Nyd din sommer i det skønne vejr

az11

Sommeren er lige om hjørnet, hvilket er til stor glæde for størstedelen af den danske befolkning. I Danmark har vi en kort sommer, og nogle år kan man ikke engang kalde det sommer, som følge af elendigt vejr. Heldigvis kan det ikke undgås, at der er nogle lækre og varme dage samt uger i løbet af ferien. De varme perioder skal man udnytte til fulde, da man ikke ved hvornår lorte vejret vender tilbage. Det er forskelligt, hvordan man udnytter sin tid, når solen og graderne står højt. Nogle vælger ture til stranden, mens andre vælger camping eller storbysture. Ligeledes vælger mange i den unge del af befolkningen festivaler, da disse også blomstrer ekstra meget, når sommeren står for døren.

Tag på festival med vennerne

Danmark er et småt land, men dette har ikke stoppet os i noget før – og det samme gælder, når det kommer til uger af druk. Her har vi et stort udbud, som er til glæde for den unge del af befolkningen. En festival er hovedsageligt i fuldskabens tegn, men festivaler har da også en række andre aspekter, som mange vil nyde. Vigtigst af alt så er du sammen med dine venner, men derudover befinder du dig også i det danske sommervejr morgen og aften. Om aftenen kan det godt blive ret kold, og skulle det regne, så er det vigtigt med noget over hovedet, da man ellers vil få det endnu koldere. Husk derfor for guds skyld et festivalstelt, da man ellers vil få nogle meget lange nætter. Jeres festivalstelt vil ikke blot have den praktiske funktion, at i kan sove her om natten. Det vil ligeledes være jeres lagerbygning til alkoholen, hvilket vil være til stor glæde, da i ellers risikerer, at folk med lange fingerer napper jeres alkohol. Festivaler skal nok blive en oplevelse uanset hvad, og derfor er det bare at gribe dine venner, og ellers få bestilt biletter inden biletterne er blevet revet væk.

Sov i telt med familien

Er man en børnefamilie, er der ikke noget bedre end en hyggetur i haven, på en campingplads eller lignende når man skal have det sjovt om sommeren. Anskaf jer et familietelt og tag ellers afsted på nogle ture sammen hele familien. Jeres børn vil med garanti nyde en tur i det fri, hvor de er tæt på naturen. Lav bål og skumfidusser rundt om et lille bål og ellers fortæl nogle hyggelige historier som kan øge hyggen yderlig. Når mørkets tæppe så har lagt sig over Danmark, er det tid til at krybe ind i jeres familietelt, som helst skal være af lidt høj kvalitet, da jeres plan sikkert er flere overnatninger.

Den danske sommer er ikke lang, og derfor er det vigtigt, at man udnytter den. Kom derfor ud af dit lille værelse og hver sammen med dine venner og familie. Tag på festival en tur med vennerne og drik jer ned eller tag afsted på en hyggetur rundt i det danske land sammen med din familie.


Artiklen er udelukkende udtryk for skribentens egne holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.