kähler til jul

3 måder hvorpå Kähler kan gøre din bolig lidt lækrere

az11

Vi kender vist alle sammen det danske design mærke Kähler, som har taget Danmark med storm de seneste år. Hvad end du kan lide design eller ej, er det ikke til at komme uden om. Når vi snakker Kähler dukker der hurtigt et billede på nethinden op af Omaggio med de berømte striber. Vasen som i den grad har fået sin berømmelse blandt danskere, og som ofte er at finde i hjemmet på den en eller anden måde. Det var da Kähler havde jubilæum, og den berygtede vase med kobber striber dukkede pludselig dukkede op, at alle bare måtte eje den.

Den er også super flot. Specielt fordi de kobberfarvede striber passer ind i indretningen sammen med andre populær kobber nips. Er du træt af de kobberfarvede vaser, fås de også med lækre sølv striber. Det kan være tre små vaser på et lille fad i vindueskarmen eller de lidt større som udsmykning på spisebordet. Mulighederne er mange med de fine vaser, og de vil helt sikkert tilføre boligen et lækkert pift.

Omaggio striber til køkkenet

Det danske design mærke Kähler byder på en blanding af godt design og funktionalitet. Det kan man tydeligt se, når det kommer til det praktiske køkkengrej, som her nærmest er en udsmykning i sig selv. De omtalte striber, som er Kählers varemærke, føres her blandt andet over på tallerkener, krus og fade. Hvor vaserne ofte er designet med ensfarvede striber, blander de her forskellige farvenuancer, som giver et skønt sammenspil i produktet. Det kan være de smukke lilla nuancer sammen med sort, der giver en flot kombination. Med disse fine tallerkener og krus bliver aftensmaden bestemt ikke kedelig at kigge på. Det er bare med at vælge de farver, som passer bedst til dig.

Lækker pynt til julen

Skulle det ikke være nok med de smukke vaser og det farverige grej til maden, kan du også få den fineste udsmykning til jul. Med et moderne twist er Kähler Avvento den perfekte måde hvorpå at skabe en hyggelig stemning, som stadig har fokus på lækkert design. De fine lysestager er designet som små juletræer i forskellige forme og fås i flere stemningsfyldte farver som grøn og varm rød. Du kan blandt andet bruge dem som adventslys ved at have fire stager stående ved siden af hinanden. De pynter fint i vindueskarmen og frembringer julehygge med de levende lys. Lysestagerne kombinerer moderne design med traditionel julepynt, og du kan bestemt godt tillade dig at have dem stående et stykke tid efter jul. Herudover disse laver Kähler pynt til juletræet. Her pynter Omaggio striberne julekuglerne i kobber eller sølv, der giver et moderne udtryk i kontrast til det traditionelle. Ud over træet kan de fint pynte nogle store grene eller hænge i en snor fra loftet.

Der er igen mange muligheder, når det kommer til Kähler. På den ene eller anden måde kan Kähler design pifte din bolig op, hvad end det er til hverdag eller i højtiden.


Denne artikel udtrykker kun skribentens holdninger og indeholder ikke redaktionelt materiale.