optimal hjemmeside

Sådan får du det optimale ud af din hjemmeside

az11

Hvis du som så mange andre har din egen hjemmeside eller den ligger klar på tegnebrættet, så kan du her få et par gode råd til, hvordan du får mest ud af den. For du kan nemt miste besøgende, hvis din hjemmeside virker kedelig og intetsigende. Den skal fra start af være sælgende og give et imødekommende indtryk, så folk får lyst til at blive på siden og studere indholdet. Derfor er det vigtigt, at du finder den helt rigtige webshop løsning til dit produkt, hvor du bedst muligt kan designe dit layout, så det fremstår som du vil have det. En løsning som bliver gjort af rigtig mange webshops over hele verden, er Shopify, fordi den er enormt brugervenlig. Den kræver ikke en stor teknisk viden, men er nem at komme i gang med. Hvis du f.eks. har en hjemmeside via eos1.dk, så kan du få Shopify i en prøveperiode på 14 dage. Så har lidt tid til at se om det er noget for dig.

Din private server

Hvis du har store armbevægelser og gerne vil have en masse plads på din hjemmeside, så kan det være en god idé at købe din egen VPS. Hvis du ikke er bekendt med, hvad en VPS er, så står det for Virtuel Private Server. Hvis du forventer at få mange besøgende på samme tid, så kræver det ekstra plads, så siden kan køre stabilt og optimalt. Du kan sagtens købe en billig VPS for du behøves ikke investere i en dyr fra start af. Så kan du altid optimere senere, hvis dun webshop forhåbentlig får succes. Hvis der skal streames musik, film eller du har tænkt dig at bruge den til computerspil, så er det godt at have en din egen private server. Inden du køber en billig VPS, så skal du lige overvejer et par ting. For oftest skal du vælge antal domæner samt hvilket operativsystem der er det rigtige for dig. Du skal desuden tage stilling til hvor mange RAM og plads, som du nogenlunde har brug for. Det er aldrig dårligt at have for meget, hvis nu firmaet skulle have fremgang.

Tiltræk kunderne

Når du først har fået det hele op at køre og du er klar til at kunderne strømmer ind, så gælder det også om at tiltrække deres opmærksomhed. Hvordan gør man så det bedst, og hvordan skiller man så bedst ud på nettets store marked? Der er selvfølgelig mange former for at gøre sig bemærket, men en effektiv måde at blive set er via SEO. Det står på dansk for søgemaskineoptimering, som har til opgave at gøre din hjemmeside mere synlig på de forskellige søgemaskiner som f.eks. google og bing. Det sker blandet andet via linkbuilding, som du kan læse meget mere om på; http://www.linkbuilding.dk/

Hvis din webshop kommer frem højt oppe på listen, hvis der bliver søgt på ting omhandlende dit firma, så vil du også hurtigt få flere besøgende, som det handler om.

 


Artiklen er udelukkende udtryk for skribentens egne holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.