ure til mænd

Styr på tiden – ro i sjælen

az11

Er der noget andet som i den grad kan give mennesker stress og uro, er når vi ikke føler at vi når det vi skal. Det kan der være flere grunde til, men løsningen er den samme, hvis man planlægger og holder øje med tiden, kommer man som oftest ikke for sent. I de fleste parforhold, har dog også mere end én gang været diskussioner om, hvorvidt den ene part er for sløv til at komme ud af døren, eller om den anden part kommer for sent hjem. Så kvinde, hvis du er irriteret over at dig og din partner går fejl af hinanden og jeres aftaler, så kan du med fordel kigge på internettet efter ure til mænd, der vil være et bredt udvalg, og du vil nok kunne finde et ur til ham, som ikke vil ende i skuffen.

Den bedste måde at holde styr på tiden, er ved altid at kunne tjekke den, det kan du med et armbåndsur. Når du kigger på ure til mænd, skal du overveje hvilke type mand din partner er; er han sporty, forretningsmand, håndværker, eller måske noget helt fjerde? Et herreur i sølv, er ikke super praktisk for en håndværker, da det vil blive ridset i arbejdet. Et digitalur med læderrem vil forretningsmanden måske kun bruge når han er ude og løbe osv. Derfor, så er det vigtigt at du kender din mand når du vil købe et ur til ham, mest af alt for at sikre det ikke ender i skuffen og ikke bliver brugt. Et godt ur der bliver brugt, kan nemlig lette på nogle af hverdagens små irritationer. En ekstra bonus for dig som kvinde, er hvis du kan finde de rigtige ure til din man, så viser du også at du kender ham, forstår ham, og anerkender de behov han har til sine ure.

Hvad er det rigtige ur?

Det rigtige ur er svært at finde, specielt hvis man gerne vil give det i gave til en man holder af. Det er heller ikke altid lige nemt at finde gaver til manden i vores liv, da de ligesom kvinder har en idé om, hvad de gerne vil have, derfor kan det være super svært som kvinde at finde ure til mænd. Det kan egentligt bedst sammenlignes med når mænd vil give noget tøj som der ikke står på ønskelisten. Det er en skræmmende situation, da man ikke vil andet end at gøre sin partner glad med det man giver. At skulle finde ure til mænd er for en kvinde den samme udfordring som mænd har når de vil finde undertøj til deres kæreste eller kone. Det er svært, for man bliver sat på en form for prøve i, hvor godt man kender sin partner og deres behov. Men bare rolig kvinde, der er rig mulighed for at få hjælp til at navigere rundt i ure til mænd. Der findes f.eks. guides inde på Euroman, som er ret behjælpelige, og fordelen er her, at de er skrevet af mænd, så de må da vide hvad de skriver om når de selv foreslår de forskellige ure til mænd.

 


Artiklen er udelukkende udtryk for skribentens egne holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.