camilla

Camilla fik et overblik over husets tilstand med en tilstandsrapport

az11

Camilla var godt klar over, at hendes hus måske ikke var det pæneste på gaden og der var helt klart nogle steder, hvor huset kunne trænge til en kærlig hånd. Hun havde bare ikke erfaringen eller uddannelsen til selv, at vurderer hvad der kunne gøres for, at hendes hus igen kunne blive pænt og komme i god stand. Hun var glad for at bo der, det var trods alt hendes hjem, men kunne nu godt tænke sig, at det blev lidt flottere at se på og måske lidt rarere at opholde sig i. Derfor begyndte hun, at læse diverse boligmagasiner og nyheder fra byggebranchen, både for at søge inspiration, men også for at se om hun kunne finde nogen at kontakte for vejledning og rådgivning.

Faldt i snak med en byggesagkyndig

I den tid, hvor Camilla søgte efter hjælp fandt hun mange forskellige firmaer, som udførte forskellige boligprojekter, men hun følte ikke helt, at det var byggefirmaer eller lignende, som hun skulle bruge. Dette var fordi, at hun var bange for, at der muligvis gemte sig lidt skader og fugt her og der i bygningen. Hun ledte videre og fandt til sidst et firma, hvor de hjalp med tilstandsrapporter, huseftersyn og lignende. Hun kontakte firmaet og kom i dialog med en byggesagkyndig. Hun fortalte lidt om hendes situation og om, hvordan hun havde et ønske om, at få tjekket sit hus for diverse skader. Ønsket kom blandt andet på baggrund af, at hun i badet havde fundet flere fuger, som var brune, sorte og virkede mugne. Hun havde også fundet revnede fliser og mørke pletter i loftet både i køkkenet og entreen. Dette vækkede naturligvis en bekymring, som altså var grunden til, at hun følte hun måtte have fat i en til at tage et tilstandstjek af boligen. Den byggesagkyndige forstod hurtigt situationen og fortalte Camilla, hvor vigtigt det var at få tjekket op på disse ting hun havde opdaget. Kort efter blev der foretaget et huseftersyn af hendes bolig af den byggesagkyndige.

Fik renoveret køkken, entré og bad

I huseftersynet blev der blandt andet konkluderet fugtskader i gulv på badeværelset og i lofterne i køkken og entre på grund af utætheder. Dette bevirkede, at hun fik fat i et byggefirma til at hjælpe med disse skader, så de kunne blive udbedret før det var for sent. Derfor fik hun renoveret både køkken, entré og bad.

Camillas hus er nu flottere end aldrig før og tilværelsen er dejlig igen

Hele processen havde været overvejende positiv og Camilla stod nu nærmest med et nyt hus og var utrolig tilfreds med de mange forbedringer og det friste nye pust i hendes hus. Det var lige det hun manglede og oveni det, så havde hun sparet sig selv for de mere alvorlige konsekvenserne, som skader kunne have medfulgt.

Du kan også få et godt overblik over dit eget hus’ tilstand og få udbedret det der trænger. Find den billigste tilstandsrapport i Odense i dag og find ud af, hvor huset kunne trænge til en kærlig hånd.

 


Artiklen er udelukkende udtryk for skribentens egne holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.